page_banner

produk

borongan Minyak atsiri penting Cyperus Minyak

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
hairui
Jumlah modél:
hr
Bahan atah:
Siki
Tipe Suplai:
OEM / ODM
Jumlah anu sayogi:
500
Jenis:
Minyak atsiri murni
Bahan:
cedar
Sertifikasi:
MSDS
Fitur:
Pamulihan Kulit
Ngaran Produk:
minyak atsiri rotundus
Penampilan:
Cairan kandel coklat
Warna:
Coklat Konéng Cahaya
Nami:
Minyak Cyperus
Sertipikat:
COA
Spésifikasi:
murni
Aplikasi:
Produk perawatan kaséhatan
Bungkusan:
Kendang
Sampel:
Sampel Disayogikeun
Bau:
Bau Karakteristik

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
6.5X6.5X26.8 cm
Beurat kotor tunggal:
1,500 kg
Tipe Paket:
Drum Serat 1,25kg nganggo kantong plastik dobel di jero2. GI kendang tina 50kg / 180kg net.3. Salaku sarat konsumén '.

Conto Gambar:
package-img
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 8 Pikeun disawalakeun
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Drum Serat 1,25kg nganggo kantong plastik dobel jero
2. GI kendang tina 50kg / 180kg net.
3. Salaku sarat konsumén '.
Waktos pangiriman
48 jam pikeun sampel / 7 dinten ngalawan deposit pikeun produksi angkatan

Panjelasan Produk

Ngaran barang: Minyak Cyperus dina minyak atsiri minyak atsiri rotundus dina sari Herbal




Spésifikasi

Penampilan

Cairan kandel coklat

babandingan

0.9600 ~ 0.9920

Kaayaan panyimpenan

2-8 ℃

Rotasi optik:

-11 ° ~ + 35 °

Fungsi

-Cyperus Rotundus Linn Oil kandel sareng amér janten cair coklat, bau kai
Kandungan Minyak -Cyperus Rotundus Linn Oil: cyperus rotundus L.en, cyperus rotundus alkohol, sareng cyperone sanés
-Cyperus Rotundus Linn Oil digunakeun pikeun sabun, parfum, kosmétik, seungit, tuangeun sareng rasa anggur, gas anu dibenerkeun sacara médis, sareng menstruasi, pangaruh analgesik
-Cyperus Rotundus Linn Oil dipaké pikeun ngubaran gangguan lambung
-Cyperus Rotundus Linn Oil .ningkatkeun suasana haté sareng ngaleungitkeun déprési, ngatur ménses, ngamajukeun sirkulasi getih, transduksi gén dina ati beurit.

Produk utama kami:

Minyak jahé, minyak cengkéh, minyak Bawang bodas, minyak Anis, minyak jeruk nipis, minyak siki flaks, minyak almond amis, minyak germ gandum, minyak primrose malem, minyak Borage, minyak Patchouli, minyak Lavender, minyak kayu putih, minyak Kayu manis, minyak Perilla, Reishi minyak spora, minyak cabé, minyak mur, minyak tangkal téh, minyak cendana, minyak Oregano, Carvacrol, minyak Spearmint, Asam Ursolic, Borneol, Aloe vera oilandGinseng oiland saterusna.

Bungkusan & Pengiriman

rinci bungkusan

Ingetan:

Storeincoolanddryplace

Shelflife:

2yearswhenproperlystored



Jasa Urang

OEM / ODM

Merek sareng Logo anu Disaluyukeun: Sayogi

Formula anyar kalayan épék tinangtu

Pesenan ageung

Pakét 1.Customised, volume, logo

Pesenan 2.OEM / ODM wilujeng sumping.

3. Urang tiasa nyayogikeun anjeun merek kami nyalira dina harga kalapa.

Jasa kami

Sakali anjeun mesen ka kami, barang kami bakal ngalacak urutan anjeun sareng ngantepkeun anjeun terang

Prosés pangénggalna dugi ka nampi. Kami bakal langkung ti

senang masihan anjeun balesan dina 24 jam.

Émbaran parusahaan

Perkenalan Singkat

Jiang Xi Hai Rui Pengetahuan Alam Plant Co., Ltd.

Parusahaan urang khusus dina ngahasilkeun, ngolah jeung ngajual minyak atsiri tutuwuhan alam, anu geus ngahontal sertipikat MSDS na COA. Sadayana urang masih tetep nuturkeun ringkes "salamet kalayan kualitas luhur, ngembangkeun kalayan kapercayaan"

Pabrik urang ngaliput 26000 méter pasagi, invests dana 18 juta, kalayan alat uji coba topping sareng sagala rupa fasilitas uji coba eksperimen.

Naon deui, kami henteu ngagolak produk kami pikeun sato; kami sayuran 100%. & alam asih parusahaan. Janten milih kami mangrupikeun kaputusan anu masuk akal.








FAQ

FAQ

1. Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? Dimana pabrik anjeun ayana?

A: Kami pabrik pabrik pikeun perawatan kulit sareng topéng OEM / ODM, kami parantos ngiringan produksi kosmétik ti saprak taun 2006. Pabrik kami aya di Jiangxiprovince, pusat pabrik minyak penting di Cina.

2.Q: Naon anu tiasa dilakukeun ku perusahaan pikeun klien anjeun?

A: Urang tiasa ngadamel bahan panilitian, perumusan desain per klién idéal kasar atanapi sarat, ngadamel produksi, uji kosmétik, koordinasi kiriman pikeun klien kami.

3.Q: Kumaha urang ngamimitian bisnis sareng perusahaan anjeun?

A: Ngan kontak sareng salah sahiji kepala sekolah kami, kami bakal ngalakukeun sadayana pikeun anjeun tina idéal pikeun pangiriman. Urang tiasa ngahasilkeun kosmétik dumasar kana syarat kasar klien, sampel, atanapi formulasi.

4, naha urang kedah milih produk perusahaan anjeun?

Kusabab companyisinexpensive kami dina harga bari unggulan kualitasna, ngagaduhan tim Penjualan anu propésional pisan sareng bertanggung jawab, kami nampi sareng muji ku palanggan kami, sareng kami bakal tetep nyayogikeun jasa anu tulus, kualitas anu pangsaéna sareng harga anu paling terjangkau, pikeun gawé bareng anjeun pikeun pangwangunan ka hareup sareng makmur. Kuring yakin parusahaan kami mangrupikeun pilihan anu masuk akal anjeun!



1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
Anjeun tiasa mésér éta aman.

2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

3. Naon paket produk urang?
Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ekstrak minyak sareng pepelakan.

4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

6. Naon pangiriman kami?
Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

7. naon cara mayar?
T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami