page_banner

Sejarah Pangwangunan

SEJARAH PEMBANGUNAN

 

Di taun 2019 meunang Ji'an City Market Supervision Administration's 2018 patuh kontrak taunan sareng kualifikasi publisitas kapercayaan;

2019 taun

2019 taun

Dina Juli 2019, sadaya produk Jiangxi Hairui sacara resmi lulus sertifikasi FDA tina Administrasi Pangan sareng Narkoba AS.

Dina Méi 2019, Jiangxi Hairui nanem modal dina pemanasan sareng panyalindungan lingkungan anyar kapasitas 10 ton tangki ékstraksi tutuwuhan berteknologi tinggi

2019 taun

2019 taun

Kengingkeun sertipikat perusahaan teknologi tinggi di 2019;

Dina Méi 2019, Jiangxi Hairui nanem modal dina pemanasan sareng panyalindungan lingkungan anyar kapasitas 10 ton tangki ékstraksi tutuwuhan berteknologi tinggi

2019 taun

2018 taun

Dina akhir 2014-2108, kinerja penjualan Jiangxi Hairui ningkat langkung ti 50% salami lima taun berturut-turut.

Dina Agustus 2018, Jiangxi Hairui ngadaptarkeun anu munggaran sareng lulus Kredit Impor Nasional sareng Ékspor. Dina bulan Nopémber taun anu sami, Jiangxi Hairui ngalebetkeun 10 aplikasi patén ka Kantor Patén Nasional sareng nampi éta.

2018 taun

2018 taun

Ilubiung salaku exhibitor di 2018 (Pameran Las Vegas Plantation, Pameran Ternak Pakistan).

Dina 2017, Jiangxi Hairui sacara resmi netep di Zona Pengembangan Ekonomi sareng Téknologi Ji'an National Jinggangshan. Dina taun anu sami, gedong perkantoran sareng pabrik produksi énggal kalayan legana konstruksi ngalangkungan 40.000 méter pasagi dianggo.

2017taun

2016 taun

Dina 2016, Ji'an Hairui ngenalkeun alat-alat uji coba minyak taneman profesional pikeun pertama kalina.

Dina 2015, mérek dagang "Ploti" Ji'an Hairui sacara resmi ngaluluskeun tinjauan Kantor Merek Dagang Administrasi Nagara kanggo Industri sareng Niaga.

2015 taun

2014 taun

Dina 2014, industri penjualan bisnis domestik Jiangxi Hairui teras-terasan megatkeun tanda sapuluh juta yuan.

Jiangxi Hairui Natural Plant Co., Ltd. didirikeun taun 2013. Dina Désémber taun anu sami, éta ngagaleuh 1.472 hektar lahan industri di Jiahua Avenue, Ji'an National Jinggangshan Economic and Technological Development Zone.

2013 taun

2012 taun

Dina 2012, Pabrik Kilang Zicexing Spice Distrik Qingyuan sacara resmi diganti nami janten Ji'an Hairui Natural Plant Co., Ltd.

Dina 2010, tim pamasaran bisnis internasional dibentuk sareng pasar Asia Tenggara dikembangkeun

2010 taun

2009 taun

Ti saprak 2009, anjeunna parantos ilubiung dina Shanghai CPHI unggal taun salaku paméran permanén.

Dina taun 2008, langkung ti 30 produk dikembangkeun tina langkung ti sapuluh produk anu didamel di awal.

2008 taun

2006 taun

Dina taun 2006, Pabrik Pembersihan Minyak Rempah Zhenxing Distrik Qingyuan didirikeun. Dina taun anu sami, tim pamasaran jaringan jaringan bisnis Alibaba ogé didirikeun.