HR-1
HR-2
HR3

produk

Sadayana Walungan Di Laut, Ruixiang Di Dunya

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan Pedaran Perusahaan

companygsa

naon urang ngalakukeun

HAIRUI Didirikeun taun 2006, Jiangxi Hairui Natural Plant Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus kana produksi sareng penjualan minyak atsiri tanaman alami sareng tempatna di Jinggang Mountain High-Tech Development Zone, Ji'an. Kawéntar salaku bumi rempah, posisi geografis anu pikaresep di dieu ngamungkinkeun urang ngagaduhan sumber taneman alam anu langkung unggul, seueur sareng propésional. Saatos nanem modal sajumlah RMB 50 juta, perusahaan ngaliput luas 13,000 méter pasagi sareng pamer peralatan inspeksi kelas hiji sareng sababaraha fasilitas pengujian sareng inspeksi, anu ngamungkinkeun perusahaan tiasa ngahasilkeun 2.000 ton minyak atsiri alami.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • BASE PLANTING FRESH PICKING

    NGADALUKKEUN PANASIH PIKIH SEGAR

    Kami kerjasama sareng sababaraha markas propinsi pikeun mésér bahan baku seger sacara musiman

  • MODERN LABORATORY

    MAKANAN modérn

    Ngenalkeun alat-alat ékspérimén khusus, teras-terasan ngabarantenkeun Sunda & D, sareng mastikeun kontrol kualitas

  • MODERNPRODUCTION

    PRODUKSI modérn

    lntroduce peralatan produksi khusus, Perbaikan anu rumit, kontrol kualitas anu ketat

Produk panas

Sadayana Walungan Di Laut, Ruixiang Di Dunya

  • 14

    Pangalaman Taun

  • 2000

    Kapasitas Produksi Ton

  • 18

    Jutaan Investasi

  • 16+

    Nagara sareng Daérah

wartos

Sadayana Walungan Di Laut, Ruixiang Di Dunya

Sadayana Walungan Di Laut, Ruixiang Di Dunya

Salamet kalayan kualitas luhur, ngembangkeun kalayan reputasi

Pangaruh perawatan kulit tina minyak atsiri dina sababaraha bagian awak

Minyak atsiri mangrupikeun ésens tutuwuhan sasari tina kembang alami murni, daun, kulit, siki, dahan sareng bagian sanésna, sareng molekul aromatik pepelakan. Karakteristik pepelakan murni dilestarikan tanpa aya sanyawa buatan anu ditambih. Balukar unik dina kulit, awak sareng jiwa. Molekulna ...
langkung >>

Asalna Sareng Sejarah Minyak Penting

Cina saleresna mangrupikeun peradaban kuno anu mimiti nganggo pepelakan aromatik pikeun ngajaga kaséhatan. Tutuwuhan dipaké di jaman baheula, ngagunakeun ciri pepelakan pikeun ngubaran panyakit, sareng ngaduruk menyan pikeun ngabantosan harmoni sareng kasaimbangan fisik sareng méntal. . Sihir alam parantos masihan kami konti ...
langkung >>

Méi 2014 paméran bursa

Dagang Tembongkeun Nami: 72th API Cina Tanggal Hadiran: 2014 .5 Host Nagara / Daérah: CN Perkenalan: API Cina ko-lokasina sareng P-MEC, ICSE, LABWorld, InnoPack, BioPh sareng fitur daérah pikeun Extracts Pengetahuan Alam sareng EP CLean Tech. Kami didirikeun taun 2006 sareng khusus di pabrik natura ...
langkung >>

Pameran bursa perdagangan Juni 2014

Dagang Tembongkeun Nami: 14th CPHIchina Tanggal Hadiran: 2014 .6 Host Nagara / Daérah: CN Perkenalan: CPhI Cina aya ko-lokasina sareng P-MEC, ICSE, LABWorld, InnoPack, BioPh sareng nampilkeun daérah pikeun Ekstrak Alam sareng EP CLean Tech. Kami didirikeun taun 2006 sareng khusus kana manufaktur alami ...
langkung >>