JiangXi HaiRui Natural Plant Co., Ltd.

Sadayana Walungan Di Laut, Ruixiang Di Dunya

Kualitas

Kami ngadegkeun taun 2006 sareng khusus dina ngasilkeun minyak atsiri tutuwuhan alami.
Ayeuna urang gaduh kapasitas 2000 t per taun. Kami bakal salawasna ngadukung ideu 'Salamet kalayan kualitas luhur, ngembangkeun kalayan reputasi' pikeun menangkeun pasar.

Kauntungan

Perusahaan kami lokasina di JingGangShan High-tech Development Zone, kota Ji'an, anu kawéntar salaku 'Town of Spices'. Tempat anu éndah pinuh ku bahan baku, anu ngajantenkeun urang langkung maju sareng langkung propésional.

Pamasaran

Ayeuna, urang gaduh langkung ti jinis sareng konsumén di panjuru dunya. Jaringan penjualan kami di Éropa, Amérika, Eeat Tengah sareng Asia Tengah sareng sajabana anjeun ditampi pisan ku HaiRui. Kami bakal nyayogikeun jasa anu tulus, kualitas anu saé sareng harga anu paling dipikaresep pikeun masa depan urang anu cemerlang!

Métode Méntal Budidaya Diri
Visi & Misi & Nilai
Sapuluh Budaya Hai Rui
Dalapan Penghormatan Sareng Dalapan Aib Ti Hai Rui
Métode Méntal Budidaya Diri

Henteu masalah kuring di bumi atanapi di perusahaan, kuring kedah hormat ka anjeunna;
Sabar teu tiasa ditolerir ku batur, sareng teu tiasa dilakukeun ku jalma leumpang;
Nyerah naon anu batur teu tiasa pasihkeun sareng nampi anu teu tiasa ditampi ku batur;
Pagawean batur mangrupikeun kaindahan sukses;
Tinjauan kasalahan kuring sorangan bari diuk sorangan, tong pernah ngobrolkeun gosip bari galecok jeung batur;
Ti enjing dugi ka magrib, ti magrib dugi ka énjing-énjing, cicing, calik sareng bohong, dangdanan sareng tuang;
Taqwa filial, hormat ka guru, satia, teu kaganggu, syukur, tulus;
Janten tanggung jawab ka batur nyaéta nyalahkeun nyalira, sareng ngahampura ka batur;
Ngan rupana saé, henteu goréng rupana;
Komo upami aya kamajuan, kuring sok ngaraos yén kabudidayaan kuring kacida deetna, sareng kuring henteu ngagedekeun hal éta;
Dulur-dulur guru, tapi kuring murid. Upami urang tiasa ngokolakeun diri ku cara kieu, urang bakal ngahontal kasuksésan anu hébat!

Visi & Misi & Nilai

Visi: janten perusahaan anu berpengaruh dina industri sayuran Cina!
Misi: komitmen kana Spésialisasi, kelestarian sareng internasionalisasi industri ékstraksi sayuran Cina, sareng narékahan pikeun industri ékstraksi sayuran Cina ka panggung dunya pikeun kahirupan!
Nilai-nilai: tim heula, palanggan heula, kudu tanggung jawab sareng bersyukur ka masarakat

Sapuluh Budaya Hai Rui

1. Sumanget tim
2. Teu aya alesan pikeun damel
3. Dianggo misi
4. Anjog ku conto
5. Lengket kana pos anjeun
6. Hasilna berorientasi
7. Sumanget data kanyataan
8. Langkung ti sapuluh kali nilaina
9. Seuneu resep sumanget
10. Entong nyerah

Dalapan Penghormatan Sareng Dalapan Aib Ti Hai Rui

Bangga ku jujur ​​sareng dipercaya, sareng éra mopohokeun kaadilan demi kauntungan;
Janten bangga janten tulus sareng ati-ati, sareng isin janten satengah haté;
Reueus kana hasilna sareng isin tina parfum;
Janten bangga nyandak tanggung jawab sareng éra dina shirking tanggung jawab;
Urang kedah bangga ngabagi kabuka sareng éra ku pamrih;
Anjeunna bangga kana persatuan sareng persaudaraan, sareng isin ku tipu daya;
Pikeun reueus ku sukur, janten henteu sukur mangrupakeun éra.

Tim kami

team4

team3

team2

team

team4

Transportasi di dieu merenah pisan. Investasi urang mangrupikeun 18 juta RMB, kalebet luas 26000 sqm, kalayan pabrik modéren, peralatan uji luhur sareng rupi-rupi fasilitas uji coba percobaan.

-Jixixi HaiRui Pengetahuan Alam Plant Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik sareng ngajual panggedéna di Cina.

+
Pangalaman Taun
Kapasitas Produksi Ton
Jutaan Investasi
+
Nagara Sareng Daérah