page_banner

produk

Minyak Aromaterapi Rosemary Essential Care

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangxi, Cina
Ngaran mérek:
Hairui
Jumlah modél:
HR-RM-104
Bahan atah:
Daun
Tipe Suplai:
OEM / ODM, OEM / ODM
Jumlah anu sayogi:
2000
Jenis:
Minyak atsiri murni
Bahan:
rosemary
Sertifikasi:
sgs, MSDS, COA MSDS
Fitur:
pelembab, Pemutih, Nourishing
Kasucian:
100% Alami Murni
Ngaran Produk:
Aromaterapi Perawatan Rambut Minyak atsiri Rosemary
Pamakéan:
Distilasi uap
Tipe Produk:
Sari sari
Fungsi:
parfum, nyegerkeun, ngubaran
Paking:
Pamundut Palanggan
Lokasi Pabrik:
Jiangxi, Cina
Kelas:
Kelas Kosmétik

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
6.5X6.5X26.8 cm
Beurat kotor tunggal:
0,090 kg
Tipe Paket:
urang tiasa ngalakukeun OEM / Customized packing, botol na kaca amber .kumaha 10ml / 15ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml / 500ml / 1000ml. urang tiasa ngalakukeun labél pribadi sareng kotak kado khusus. Paket Massal kami: Tong kg kulit Aluminium 1 kg; Kardus 25kg kalayan kantong plastik di jerona / 25kg / 50kg / 180kg Kendang beusi Galvanis

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 50 51 - 200 201 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 6 10 15 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

Parfum minyak atsiri rempah rosemary 100% aroma aroma natueal murni Minyak dina Kotak Bungkus

Produngaran CT
Fitur
Minyak Rosemary diekstraksi tina Rosmarinus officinalis (ogé katelah Rosmarinus coronarium) kulawarga Labiatae sareng dikenal ogé salaku incensier. Minyak atsiri anu bau anu bersih sareng bersih ieu saé pikeun merangsang otak, ningkatkeun mémori sareng kajelasan méntal, bari ngabantosan sababaraha rupa tina masalah saluran pernapasan anu sesek, otot kaku, tiis ogé naekeun ati sareng kandung kemih. Ogé dianggo pikeun ningkatkeun kaséhatan rambut sareng kulit sirah.
Pamakéan
Minyak Rosemary éndah pikeun méréskeun pikiran sareng kasadaran méntal, ogé ningkatkeun mémori. Éta ngabantosan nyeri sirah, migren, neuralgia, kacapean méntal sareng kacapean saraf sareng tindakan antiséptik minyak rosemary khususna cocog pikeun inféksi peujit sareng diaré, ngaleutikan kolitis , dispépsia, kembung, gangguan hépatik sareng jaundice sareng meredih kanyeri pakait sareng rematik, rematik, nyeri otot sareng asam urat. Éta ogé ngabantosan arteriosclerosis, palpitations, sirkulasi goréng sareng urat varikos.

Sipat diuretik minyak rosemary gunana sareng ngirangan ingetan cai nalika haid, sareng ogé obesitas sareng selulit.
Saé kanggo kosmtic sareng kulit sareng rambut

Hirup rak
2 taun
Pakét
25kg / 180kg / kendang

Aplikasi

Produk Jual Panas

Bungkusan & Pengiriman

 

 

Paking:

Jasa paket béda

1. 1-200ml / botol

2. 1-50kg / tong plastik atanapi / botol aluminium

3. 180 atanapi 200kg / tong

4. Ku paménta klien

wehave25kgplasticdrumand25kgFiberDrumswithinnerdoubleplasticbags.

wehave50kgdrum, thebluebulkinsideisplasticandoutsideissteelstainess

Tesilverbulkis GalvanizedIron.wehave180 / 200kgdrum, thebluebulkisplastic

Pangiriman

1. Pesenan sampel: dina waktos 24 Jam saatos mayar

2. di handapeun 1000kg: 7 dinten damel saatos mayar

3.1000-5000kg: 10-15 poé damel saatos mayar.

Sertipikat & Palayanan

Service kami

1) Urang tiasa nyayogikeun pelayan biaya sareng "bungkus" jasa kemasan, tina panilitian, pamekaran, produksi, ékspor sareng sajabina
2) Kuatna kakuatan R&D ngantepkeun téknologi urang dina tingkat anu unggul, salamina, antukna, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung saé.
3) Kami gaduh sertipikat ISO & SGS anu ngantep para nasabah langkung wareg sareng yakin.
4) Langkung ti 19 taun pangalaman ékspor, urang tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa langkung propésional.
5) Campur sareng produk anu béda dina SATU PCL, tingkatkeun efisiensi pikeun palanggan.
6) Kantor pusatna di Shanghai, Shanghai mangrupikeun palabuhan pangageungna di dunya, merenah pikeun adat istiadat jasa logistik.
7) Anggota emas Alibaba kalayan jaminan kiridit tinggi.

Émbaran parusahaan

 

 

Pameran

 

 

FAQ

Q1: Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?

A: Seuseueurna produk kami diekstraksi ku pepelakan sacara alami, henteu ditambah pelarut sareng bahan sanés. Anjeun tiasa mésér kalayan aman.

Q2: Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?

A: Punten plz janten dicatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna parantos dianggo saatos alokasi sareng minyak dasar

Q3: Naon paket produk urang?

A: Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ekstrak minyak sareng pepelakan,

Umumna, kami nganggo kantong plastik 25kg Serat Drum jero pikeun ekstrak pepelakan padet, OD Φ38 × 55cm beurat 3.0kg bersih.

Pikeun minyak, kami nganggo Drum Beusi galvanis 50kg beurat net 6,5kg, kalayan ODΦ30 × 60cm,

sareng 180kg / 200kg. kalayan ODΦ57 × 90cm tina beurat net 21kg.

Q4: Kumaha ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?

A: Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami,

Kelas A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.

KelasB nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.

KelasC nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

 

 



1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
Anjeun tiasa mésér éta aman.

2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

3. Naon paket produk urang?
Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ékstrak minyak sareng pepelakan.

4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

6. Naon pangiriman kami?
Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

7. naon cara mayar?
T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami