page_banner

produk

Ekstrak peppermint alami, minyak peppermint seueur dianggo

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangxi, Cina
Ngaran mérek:
HAIRUI
Jumlah modél:
HR ZW-40
Bahan atah:
Daun
Tipe Suplai:
OBM (Manufaktur Brand Asli)
Jumlah anu sayogi:
5000 kg.
Jenis:
Minyak atsiri murni
Bahan:
PepperMint
Sertifikasi:
MSDS
Fitur:
Revitalizer Kulit, anti sepuh
bau:
gaduh bau ciri mentha avensis
Rotasi optik:
-17-24 di 20C
gravitasi husus:
(20 ℃) ​​0.888 ~ 0.908
Indéks réfraktif:
1.4560 ~ 1.4660 jam 20
Kelarutan:
Bisa leyur dina 4 jilid 70% étanol
Penampilan:
cairan jelas rada konéng
Ngaran Produk:
Minyak atsiri Peppermint
Pakét:
10ml / 15ml / 20ml / 30ml / botol
Pamakéan:
Terapi Pijat Terapi Kosmetik
Kelas:
Kosmétik Premium

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
6.5X6.5X26.8 cm
Beurat kotor tunggal:
1,500 kg
Tipe Paket:
Drum Serat 25kg nganggo kantong plastik dobel jero50kg / 180kg / 250kg Beusi galvanis

Waktos prosés :
Jumlah (hektar) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 8 Pikeun disawalakeun
Gambar Produk



Panjelasan Produk
Minyak Peppermintloba dipaké pikeun minyak pijet sabab éta nyegerkeun kulit sareng ogé ngabantosan kacapé méntal. Éta ngabantosan ngagentos kaayaan guligah sareng hariwang. Pikeun mandi anu santai sareng sayah anjeun tiasa nambihan mint kana bak mandi. Indera anjeun bakal ngaraos raos. Oli mint bisa dipaké babarengan sareng lavender minyak anu penting dina vaporizer sahingga nyiptakeun suasana anu mereun sareng nenangkeun anu ngabantosan dina ngimbangan kasaimbangan.
 
Penampilan
Rada cairan jelas konéng
Ambu
Gaduh bau ciri minyak mint mentah avensis
Kapadetan relatif, 20 / 20oC
0.890-0.908
Indéks réfraktif, n20 / D
1.4560-1.4660
Rotasi optik, 20oC
-24o- -17o
Eusi Éster, Menthylacelate%
3.0-9.0
Utiliti
1, kalayan minyak cabé. Utamana dianggo pikeun produk kabersihan oral sapertos pasta gigi, bubuk waos, sareng dianggo salaku karminatif,
anti radang, analgesik, tiis sareng pikaresepeun dina sababaraha ubar di apoték. Éta ogé tiasa dianggo dina produk cukur,
kosmétik, bako sareng tuangeun.
2. Dianggo salaku stimulan dina hakekat sareng ubar
 
Pakét & Pangiriman
1. 250-1000ml / Botol aluminium
2. drum 25-50kg / plastik / kardus
3. 180 atanapi 200kg / tong (drum beusi Galvanis)
4. Ku paménta klien




1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
Anjeun tiasa mésér éta aman.

2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

3. Naon paket produk urang?
Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ekstrak minyak sareng pepelakan.

4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

6. Naon pangiriman kami?
Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

7. naon cara mayar?
T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami