page_banner

produk

Minyak oregano murni alami

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Formulir:
minyak
Bagian:
daun
Tipe ékstraksi:
Ékstraksi pangleyur
Bungkusan:
BOTOL, DRUM, Kaca Wadahna, Pakét anu Disaluyukeun
Tempat Asalna:
Cina
Kelas:
Kelas Farmasi
Ngaran mérek:
hairui
Jumlah modél:
HRZ
Henteu CAS:
499-75-2
Metoda nimba:
Distilasi uap
Ador:
karakter arome of oregano
Warna:
cairan konéng hampang
Pamakéan:
Ahli médis, Wewangian sareng Rasa, Kosmétik sareng Chmeicals,
Kapadetan relatif:
0.936-0.960
Indéks réfraktif ::
1.502-1.508
Kelarutan:
Bisa leyur dina étanol 70%
Eusi:
90% tina Carvacrol
Jenis:
carvacrol

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
6.5X6.5X26.8 cm
Beurat kotor tunggal:
1,500 kg
Tipe Paket:
Drum Serat 1,25kg nganggo kantong palastik dobel jero 2. Kendang GI tina 50kg / 180kg net. 3. Salaku sarat konsumén '.

Conto Gambar:
package-img
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 8 Pikeun disawalakeun
Gambar Produk
Panjelasan Produk
1. dipaké dina parfum, ubar, rasa
2. dipaké salaku pertumbuhan Antibakteri promosi aditif
3. ngarobah rasa daging
Penampilan
cairan konéng hérang kalayan karakter arome oregano
Kapadetan Relatip
0.936-0.960
Indéks réfraktif
1.502-1.508
Kelarutan
Bisa leyur dina étanol 70%
Eusi
90% tina Carvacrol
Utiliti
1. beueus, diaphoresis, baktériat kuat, épék baktéri:
Minyak 2.oregano mangrupikeun salah sahiji eupan aditif ubar:
3.dianggo salaku bahan ubar ubar cina
 
Profil Perusahaan
Jiangxi Hairui Natural Plant Co., Ltd.
Didirikeun taun 2006, Jiangxi Hairui Natural Plant Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus kana produksi sareng penjualan minyak atsiri tanaman alami sareng tempatna di Jinggang Mountain High-Tech Development Zone, Ji'an. Kawéntar salaku bumi rempah, posisi geografis anu pikaresep di dieu ngamungkinkeun urang ngagaduhan sumber taneman alam anu langkung unggul, seueur sareng propésional.
Saatos nanem modal sajumlah RMB 50 juta, perusahaan ngaliput luas 13,000 méter pasagi sareng ngagungkeun alat pamariksaan kelas munggaran, mesin ngeusian minyak otomatis sareng sababaraha fasilitas uji coba sareng pamariksaan, anu ngamungkinkeun perusahaan tiasa ngahasilkeun 2.000 ton alam minyak atsiri
Pakét & Pangiriman
1. 250-1000ml / Botol aluminium
2. drum 25-50kg / plastik / karton
3. 180 atanapi 200kg / tong (drum beusi Galvanis)
4. Ku paménta klien

Layanan Tim Kami
FAQ
1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
Anjeun tiasa mésér éta aman.
2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

3. Naon paket produk urang?
Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ékstrak minyak sareng pepelakan.

4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

6. Naon pangiriman kami?
Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

7. naon cara mayar?
T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba



1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
Anjeun tiasa mésér éta aman.

2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

3. Naon paket produk urang?
Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ékstrak minyak sareng pepelakan.

4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

6. Naon pangiriman kami?
Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

7. naon cara mayar?
T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami