page_banner

produk

Tutuwuhan minyak Bupleurum Farmasi Alami nimba minyak sari

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangxi, Cina
Ngaran mérek:
hairui
Jumlah modél:
HRZW-069
Bahan atah:
Daun
Tipe Suplai:
OEM / ODM
Jumlah anu sayogi:
500
Jenis:
Minyak atsiri murni
Bahan:
Bupleurum
Sertifikasi:
MSDS
Fitur:
Revitalizer Kulit, anti sepuh
Ngaran Produk:
Minyak bupleurum
Warna:
Bulak Konéng
Ador:
aroma karakter tina Bupleurum
Metoda nimba:
Distilasi uap
Pamakéan:
Ahli médis, Wewangian sareng Rasa, Kosmétik sareng Chmeicals,
Kapadetan relatif:
0.8905-0.9268
Indéks réfraktif ::
1.43475-1.5020
rotasi khusus:
-11 ° - + 35.5 °
Henteu CAS:
20736-09-8
Bungkusan:
Ngarangkep ngarobih

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
6.5X6.5X26.8 cm
Beurat kotor tunggal:
1,500 kg
Tipe Paket:
Drum Serat 1,25kg nganggo kantong palastik dobel jero 2. Kendang GI tina 50kg / 180kg net. 3. Salaku sarat konsumén ' 
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 8 Pikeun disawalakeun
Gambar Produk
Panjelasan Produk
1. seueur komponén akar bupleurum nunjukkeun kagiatan anti radang dina rupa-rupa modél sato
2. ekstrak akar bupleurum dilindungi ati beurit tina penghinaan kimia, ngarah panaliti nyimpulkeun yén anggota spésiés ieu, gaduh poténsi salaku agén antiphepatic spéktrum lega
Penampilan
Cahaya Konéng dugi ka Cairan Beureum Lampu
Ambu
Karakteristik
Kapadetan relatif
0.8905-0.9268
Réfraksi
1.434750-1.5020
Puteran
-8 ~ + 13
Eusi
≥99%
Utiliti
1. saponin akar bupleurum, sapertos hérbal anu seueur euyeub saponin, nunjukkeun épék pelindung jantung sareng pembuluh darah anu kuat. Aranjeunna parantos
nunjukkeun pikeun ngahambat pembentukan peroksida lipid dina otot jantung atanapi dina ati, mangaruhan fungsi énzim
dikandung dina aranjeunna. Turunkeun koagulasi getih, koléstérol sareng kadar gula dina getih, ngarangsang sistem imunitas.
2. panaliti ogé parantos nangtoskeun yén akar bupleurum ningkatkeun kagiatan sél makropag
Profil Perusahaan
Pakét & Pangiriman
1. 250-1000ml / Botol aluminium
2. drum 25-50kg / plastik / kardus
3. 180 atanapi 200kg / tong (drum beusi Galvanis)
4. Ku paménta klien



1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
Anjeun tiasa mésér éta aman.

2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

3. Naon paket produk urang?
Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ekstrak minyak sareng pepelakan.

4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

6. Naon pangiriman kami?
Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

7. naon cara mayar?
T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami