page_banner

produk

Cina Panyekel minyak atsiri Moringa Oil

Pedaran pondok:


  • Harga FOB: Negotiable
  • Min.Order Order: 1kg
  • Kamampuhan Suplai: 2000KG per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ihtisar
    Detil Gancang
    Formulir:
    minyak
    Bagian:
    Cikal
    Tipe ékstraksi:
    Ékstraksi pangleyur
    Bungkusan:
    BOTOL, DRUM, Kaca Wadahna, Pakét anu Disaluyukeun
    Tempat Asalna:
    Jiangxi, Cina
    Kelas:
    Kelas Farmasi
    Ngaran mérek:
    hairui
    Jumlah modél:
    HRZ
    Sertifikasi:
    MSDS, COA
    Metoda nimba:
    Distilasi uap
    Ador:
    Mustard mancung. Ngambek
    Warna:
    Liguid konéng hampang
    Pamakéan:
    Ahli médis, Wewangian sareng Rasa, Kosmétik sareng Chmeicals,
    nilai asam:
    ≤0.35
    Indéks réfraktif ::
    1.465-1.476
    Bahan atah:
    Tangkal Moringa
    Gravitasi khusus @ 25 ° C:
    0.863-0.873
    Jenis:
    Moringa

    Bungkusan & Pangiriman

    Unit Ngajual:
    Item tunggal
    Ukuran paket tunggal:
    6.5X6.5X26.8 cm
    Beurat kotor tunggal:
    1,500 kg
    Tipe Paket:
    Drum Serat 1,25kg nganggo kantong palastik dobel jero 2. Kendang GI tina 50kg / 180kg net. 3. Salaku sarat konsumén '.
    Waktos prosés :
    Jumlah (Kilogram) 1 - 100 > 100
    Est. Waktos (dinten) 8 Pikeun disawalakeun
    Gambar Produk
    Panjelasan Produk
    Minyak Kelor Kelor nyaéta minyak ringan anu nyebar sareng nyerep gampang kana kulit. Vitamin A, B, C, E, asam lemak henteu jenuh sareng asam palmitoleat, oleat sareng linoléat nyayogikeun kualitas pelembab anu hadé. Minyak Kelor Moringa ngandung 1,700 antioksidan sareng dianggap ku para ahli salaku salah sahiji "minyak kosmetik pangageungna anu kantos kapendak". Kusabab na tinggi
    konsentrasi sipat antiséptik sareng anti radang, Minyak Kelor Kelor ngabantosan ngirangan penampilan garis-garis halus sareng keriput sareng digunakeun pikeun nyucikeun sareng nyéhatkeun kulit. Minyak carrier Moringa dipeunteun pisan dina industri kosmétik. Éta dianggap paling saé pikeun aplikasi urut sareng aromaterapi. Minyak mendakan aplikasi dina sababaraha produk kalebet anti-sepuh krim, produk perawatan rambut, sabun sareng nyeuseuh awak, krim wajah, parfum sareng bau bau.
    Ngaran Produk
    Minyak siki kelor ngabantuan pikeun meremajakan sareng raray kulit
    Bahan
    Sikina Moringa
    Warna
    Cairan konéng bersih
    Eusi standar
    Asam behenic
    Kelas
    Kelas terapi pikeun kosmétik, médis, kadaharan
    Ambu
    Aroma khusus kelor
    Ékstrak
    Distilasi uap
    Dipaké
    Pijat, kosmétik pikeun perawatan kulit, diffuser, Kedokteran
    Utiliti
    minyak mustard cocog pikeun pepol umum, anu Pasén hiperlipidemia, hiperténsi, penderita panyakit jantung, kaleungitan napsu cocog pikeun dikonsumsi.
    1. Ngagaduhan napsu, tiasa ningkatkeun napsu
    2. Aya fungsi detoksifikasi anu kuat. Janten salmon atah sareng kadaharan ti laut anu sanés sering dipasang mustari
    3. Pikeun nyegah buruk gigi, kanker, pembekuan getih. Ngagaduhan pangaruh pangobatan asma
    4. Pikeun nyegah koléstérol tinggi, tekanan darah tinggi, panyakit jantung, ngirangan viskositas getih
    5. dina awak, minyak mustard mangrupikeun minyak pijat anu saé
     
    Pakét & Pangiriman
    1. 250-1000ml / Botol aluminium
    2. drum 25-50kg / plastik / karton
    3. 180 atanapi 200kg / tong (drum beusi Galvanis)
    4. Ku paménta klien



    1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
    Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
    Anjeun tiasa mésér éta aman.

    2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
    Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

    3. Naon paket produk urang?
    Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ékstrak minyak sareng pepelakan.

    4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
    Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
    A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
    B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
    C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

    5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
    Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

    6. Naon pangiriman kami?
    Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

    7. naon cara mayar?
    T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami