page_banner

produk

minyak aromaterapi Lavender penting minyak minyak Haruman

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
No CAS.:
8000-28-0, 8000-28-0
Ngaran séjén:
Lavandula minyak
MF:
C9H14ClN
EINECS No.
289-995-2
Henteu aya:
batal
Tempat Asalna:
Jiangxi, Cina
Jenis:
Raos Alami & Seungit
Ragam Alami:
sari tutuwuhan
Pamakéan:
Rasa Harian, rasa kadaharan, Rasa Bako, Rasa Industri, Médis, Parfum
Kasucian:
99%
Ngaran mérek:
Hairui
Jumlah modél:
HRZW-304
Penampilan:
Cairan jarami henteu warnaan sareng lampu
Bau:
Ampir buah topnote amis, hérbal seger
Gravitasi husus:
0.875-0.888@25<<c
Indéks réfraktif:
1.459-1.469@20<<c
Leyur:
Teu leyur dina cai, 95% Étanol, DPG, DEP, Minyak Bodas
Titik kaingetan:
70 C
Eusi:
Linalool 30%, Linalyl acetate 40%, Lavandulyl acetate sareng Lavandulol
Tipe ékstraksi:
Kukus sulingan tina puncak kembang seger sareng gagangna

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
6.5X6.5X26.8 cm
Beurat kotor tunggal:
1,500 kg
Tipe Paket:
1 Net Wt. tina 50KGS / 180KGS dina galon GI Drums 2 Desain Logo Palanggan sareng Print 3 Urutan alit tina 1kg, 2kg, 5kg dina Botol Alumiunm
Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 100 101 - 300 301 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 6 10 15 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk

HaiRui Lavender Minyak Pharma Kelas CAS No 8000-28-0

Spésifikasi

Penampilan Cairan jarami henteu warnaan sareng lampu
Ambu
Ampir buah topnote amis, hérbal seger
Gravitasi husus
0.875-0.888@25<<c
Indéks réfraktif 20 ° c 1.459-1.469
Titik kaingetan 70 C
Leyur Teu leyur dina cai, 95% Étanol, DPG, DEP, Minyak Bodas
Eusi Linalool 30%, Linalyl asétat 40%, Lavandulyl asétat jeung Lavandulol

Minyak Lavender …………………………………………………………………………………………………….

Minyak lavender mangrupikeun minyak atsiri diala ku sulingan tina paku kembang spésiés tinangtu lavender. Dua bentuk dibédakeun, minyak kembang lavender, minyak henteu warna, henteu leyur dina cai, ngagaduhan kapadetan 0,885g / mL; sareng minyak paku lavender, sulingan tina ramuanLavandula latifolia, gaduh kapadetan 0.905g / mL.

Minyak kembang lavender mangrupikeun sebutan ti Formulary Nasional jeung Farmakopoeia Inggris. Sapertos sadayana minyak atsiri, éta henteu murnisanyawa; éta mangrupikeun campuran kompléks tina kajadian alamifitokimia, kalebet linalool jeung linalyl asétat.

Minyak Kashmir Lavender kasohor dihasilkeun tina lavender di suku gunung Himalaya. Ti taun 2011, produsen minyak lavender panggedéna di dunya nyaétaBulgaria.

Aplikasi …………………………………………………………………………………………………………………….

Pamakéan terapi

Minyak lavender, anu parantos lami dianggo dina produksi parfum, ogé tiasa dianggo dina aromaterapi. Seungitna ngagaduhan pangaruh anu tenang anu tiasa ngabantosan rélaxasi sareng ngirangan setrés sareng stres. Lasea kapsul anu ngandung minyak lavender kalayan jumlah linalool sareng linalyl acetate anu jumlahna seueur Silexan ku pabrikan, disatujuan salaku anu cemas di Jerman. Persetujuan dumasar kana pamanggihan yén kapsul tiasa dibandingkeun pangaruh sareng lorazepam dosis rendah.

Anggo ubar alternatif

Numutkeun ka anu ngadukung ubar alternatip, minyak lavender tiasa dijantenkeun antiseptik sareng panawar nyeri dilarapkeun kana luka bakar minor sareng gigitan serangga sareng nyeureud.

Disebutkeun ogé pikeun ngubaran rupa-rupa panyawat umum, sapertos sunburn sareng sunstroke. Éta ogé tiasa dianggo dina campuran minyak urut, anu tiasa épéktip dina nyeri tina sendi sareng nyeri otot, atanapi dina campuran gosok dada kanggo ngagentos spasm asthmatic sareng bronchitic. Disebutkeun ogé pikeun ngubaran kutu sirah nalika dianggo dina campuran bilas rambut, atanapi dina sisir halus pikeun ngaleungitkeun nits. Hiji studi nunjukkeun panerapan minyak atsiri lavender tibatan povidone-iodin pikeun perawatan luka episiotomi.

Dina vitro, minyak lavender nyaéta sitotoksik ogé photosensitizing. Panilitian nunjukkeun yén minyak lavender nyaéta sitotoksik kana sél kulit manusadina vitro(sél endothelial sareng fibroblast) dina konsentrasi 0,25%. Linalool, komponén minyak lavender, ngagambarkeun kagiatan sakabeh minyak, nunjukkeun yén linalool bisa jadi komponén aktif minyak lavender. Hasil tina panilitian sanés nunjukkeun yén ekstrak cai ngirangan indéks mitosis, tapi nyababkeun penyimpangan kromosom sareng panyimpangan mitosis dibandingkeun sareng kontrol, sacara signifikan. Ekstrak cai anu ngainduksi putus, caket, panyimpangan tiang sareng mikronuklei. Salajengna, épék ieu aya hubunganana sareng konsentrasi ekstrak.

Nanging, numutkeun panilitian taun 2005 "sanaos nembé dilaporkeun yén minyak lavender, sareng konstituén utama na linalyl acetate, mangrupakeun toksik pikeun sél kulit manusa dina vitro, dermatitis kontak kana minyak lavender sigana ngan ukur dina frékuénsi anu handap pisan. Patalina karacunan in vitro ieu pikeun aplikasi dermatologis minyak Lavandula tetep teu jelas. ”

Dina hal fototoxisitas, laporan investigasi taun 2007 ti panaliti Éropa nyatakeun yén, "Minyak lavender sareng minyak cendana henteu nyababkeun fotohaemolisis dina sistem tés urang. Nanging, sababaraha laporan ngeunaan réaksi photosensitivity kusabab zat ieu parantos diterbitkeun, misalkeun salah saurang pasién anu réaksi cahaya anu pengkuh sareng tés foto-tambal positip kana minyak cendana. ”

Kagunaan séjén

Minyak spike lavender ogé kadang-kadang dianggo salaku pelarut dina lukisan minyak, utami sateuacan dianggo turpentine sulingan janten biasa. Misalna Francisco Pacheco nyebatkeun panggunaan minyak lavender dina bukuna "Arte de la pintura"

Kauntungannana

1. Mini order 1KG, 2KG, 5KG sayogi

2. Sampel gratis

3. Harga kalapa sareng layanan purna jual anu hadé

4. Harga Pangsaéna sareng pasokan pabrik

Detil Tembongkeun ………………………………

 

 



1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
Anjeun tiasa mésér éta aman.

2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

3. Naon paket produk urang?
Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ekstrak minyak sareng pepelakan.

4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

6. Naon pangiriman kami?
Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

7. naon cara mayar?
T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami