page_banner

wartos

Dagang Tembongkeun Ngaran: 72th API Cina
Tanggal Hadiran: 2014 .5
Nagara / Daérah Host: CN
Bubuka: API Cina ko-lokasina sareng P-MEC, ICSE, LABWorld, InnoPack, BioPh sareng fitur daérah pikeun Extracts Pengetahuan Alam sareng EP CLean Tech.

exbition5 exbition4 exbition2
Kami ngadegkeun taun 2006 sareng khusus dina ngasilkeun minyak atsiri tutuwuhan alami.
Ayeuna urang gaduh kapasitas 2000 t per taun. Kami bakal salawasna ngadukung ideu 'Salamet kalayan kualitas luhur, ngembangkeun kalayan reputasi' pikeun menangkeun pasar.
Ayeuna, urang gaduh langkung ti jinis sareng konsumén di panjuru dunya. Jaringan penjualan kami di Éropa, Amérika, Eeat Tengah sareng Asia Tengah sareng sajabana anjeun disambut pisan ku HaiRui. Kami bakal nyayogikeun jasa anu tulus, kualitas anu saé sareng harga anu paling dipikaresep pikeun masa depan urang anu cemerlang!
Henteu masalah kuring di bumi atanapi di perusahaan, kuring kedah hormat ka anjeunna;
Sabar teu tiasa ditolerir ku batur, sareng teu tiasa dilakukeun ku jalma leumpang;
Nyerah naon anu batur teu tiasa pasihkeun sareng nampi anu teu tiasa ditampi ku batur;
Pagawean batur mangrupikeun kaindahan sukses;
Tinjauan kasalahan kuring sorangan bari diuk sorangan, tong pernah ngobrolkeun gosip bari galecok jeung batur;
Ti enjing dugi ka magrib, ti magrib dugi ka énjing-énjing, cicing, calik sareng bohong, dangdanan sareng tuang;
Taqwa filial, hormat ka guru, satia, teu kaganggu, syukur, tulus;
Janten tanggung jawab ka batur nyaéta nyalahkeun nyalira, sareng ngahampura ka batur;
Ngan rupana saé, henteu goréng rupana;
Komo upami aya kamajuan, kuring sok ngaraos yén kabudidayaan kuring kacida deetna, sareng kuring henteu ngagedekeun hal éta;
Dulur-dulur guru, tapi kuring murid. Upami urang tiasa ngokolakeun diri ku cara kieu, urang bakal ngahontal kasuksésan anu hébat!


Waktos Post: Sep-20-2020