page_banner

produk

Pabrik Pasokan Aromaterapi Minyak Bawang Hideung Murni

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Bawang bodas nimba
Formulir:
minyak
Bagian:
Cikal
Tipe ékstraksi:
Ékstraksi Cair-Padet
Bungkusan:
BOTOL, DRUM
Tempat Asalna:
Jiangxi, Cina
Kelas:
luhur
Ngaran mérek:
Hairui
Jumlah modél:
CAS800-25-0
Fitur luar:
cairan transparan jeruk
Gravitasi husus:
1.036-1.067 jam 20C
Bau:
gaduh bau has tina bawang bodas
Indéks réfraktif:
1.559-1.57900
rolasi optik:
90C
Bahan:
> 50% allicin
Ngaran Produk:
Pabrik Pasokan Aromaterapi Murni Hideung Minyak Bawang bodas
Warna:
Brown poék
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
10 Ton / Ton per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
urang tiasa ngalakukeun OEM / Customized packing, botol na kaca amber .kumaha 10ml / 15ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml / 500ml / 1000ml. Paket kami: Tong kg kulit Aluminium 1 kg; Kardus 25kg kalayan kantong plastik di jerona / 25kg / 50kg / 180kg Géstis beusi Galvanis;
Palabuhan
palabuhan shanghai / shenzhen, china

Waktos prosés :
Jumlah (Kilogram) 1 - 25 26 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 5 20 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk

Minyak ekstrak bawang bodas hideung murni 100 ml

ngaran barang Minyak bawang bodas Murni Rambut
asal cina
Penampilan konéng hérang janten cairan beureum-oranyeu
bau Kalayan bawang bodas lada khusus
Kapadetan relatif 1.040-1.090
Indéks réfraktif 1.559-1.57900
Rotasi optik 90 °
Kelarutan Bisa leyur dina étanol 50% sareng pelarut organik sanés
Eusi Éster Ngandung langkung ti 50% allicin

 

Pabrik minyak bawang bodas

Minyak Bawang bodasdidamel tina siki Bawang bodas. Minyak Bawang bodas diekstraksi ku distilasi uap, Minyak Bawang bodas gaduh riwayat aplikasi anu lega, salaku farmasi, kadaharan, seungit sareng kagunaan industri.

 

Aplikasi bawang bodas bawang bodas:

Minyak Bawang bodas tiasa dianggo pisan dina dahareun, perawatan kaséhatan ubar kimia sareng industri sanés.

1. ngirangan kolesterol sareng lemak getih, nguatkeun jantung
2. fungsi sterilisasi anu kuat
3. nyegah panyakit tiis, diaré sareng ningkatkeun imunitas
4. ningkatkeun kaayaan gastritis, enteritis sareng piara penyembuhan maag pencernaan, ngaleungitkeun zat anu nyababkeun kaner pikeun nyegah tumor

Poto Produk:

Panyimpenan

Pikeun Simpen dina wadah anu ditutup, simpen dina tempat anu tiis sareng garing, hindarkeun sinar panonpoé sareng hujan.

 

Hirup rak

18 bulan nalika disimpen leres

 

 

 

Prosés

 

 

Émbaran parusahaan

 

 

Bungkusan & Pengiriman

 

 

Paking:

Jasa paket béda

1. 1-200ml / botol

2. 1-50kg / tong plastik atanapi / botol aluminium

3. 180 atanapi 200kg / tong

4. Ku paménta klien

Pangiriman

1. Pesenan sampel: dina waktos 24 Jam saatos mayar

2. di handapeun 1000kg: 7 dinten damel saatos mayar

3.1000-5000kg: 10-15 poé damel saatos mayar.

 

 

 

Jasa Urang

 

 

 

 

 



1. Naha Minyak Penting ieu alami atanapi sintaksis?
Kami produsén sareng Kaseueuran produk kami sasari ku pepelakan sacara alami, teu aya pelarut plus sareng bahan sanés.
Anjeun tiasa mésér éta aman.

2. Naha produk urang tiasa dianggo langsung pikeun kulit?
Punten nyatet yén produk kami minyak atsiri murni, anjeun kedahna anggo saatos alokasi sareng minyak dasar

3. Naon paket produk urang?
Kami gaduh bungkusan anu béda pikeun ékstrak minyak sareng pepelakan.

4. Kumaha carana ngaidentipikasi tingkat minyak atsiri anu béda?
Biasana aya 3 peunteun minyak atsiri alami
A nyaéta Kelas Pharma, urang tiasa nganggo dina industri Médis sareng pastina sayogi di industri sanés.
B nyaéta Kelas Pangan, urang tiasa ngagunakeunana dina rasa kadaharan, rasa harianeun jsb.
C nyaéta Kelas Parfum, urang tiasa nganggo pikeun rasa & wewangian, kageulisan sareng perawatan kulit.

5. Kumaha carana urang terang kualitas anjeun?
Produk kami parantos nyatujuan tés propésional relatif sareng ngahontal sertipikat relatif, sateuacana, sateuacan anjeun Pesen, kami tiasa nawiskeun sampel produk ka anjeun gratis, teras saatos anjeun nganggo, anjeun tiasa kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun produk kami.

6. Naon pangiriman kami?
Simpenan siap, Iraha waé. TEU MOQ,

7. naon cara mayar?
T / T, Paypal, Western union, pamayaran Alibaba

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami